Vakantie vieren zoals jij het wilt
TUI BLUE maakt je blij!




Met het nieuwe vakantieconcept TUI BLUE spreekt de reisorganisatie eigenlijk alle vakantiegangers aan. Want bij dit concept draait het werkelijk alleen om hen. En wie wil dat nu niet? Met de speciale app regel je alles zoals jij het wilt; van je persoonlijke yoga trainer en je biologische maaltijd tot het tijdstip van de housekeeping.

Met het nieuwe vakantieconcept TUI BLUE spreekt de reisorganisatie eigenlijk alle vakantiegangers aan. Want bij dit concept draait het werkelijk alleen om hen. En wie wil dat nu niet? Met de speciale app regel je alles zoals jij het wilt; van je persoonlijke yoga trainer en je biologische maaltijd tot het tijdstip van de housekeeping.

Om nog meer in te spelen op de wensen van de vakantieganger ontwikkelde TUI een speciale TUI BLUE app. Daarmee kun je thuis alvast inchecken en alles over het hotel en de kamer lezen. Ter plekke kun je er ook van alles mee regelen. Je wijnproeverij bijvoorbeeld, je middagje wellness of die sportieve moutainbiketour.



Nieuw: TUI BLUE Jardin Tropical op Tenerife

Vijf sterren, een sfeer als uit een sprookje, subliem ontbijtbuffet, relaxen, wellness aan zee en groene accommodatie met duurzaamheidslabel.

Bekijk het Spaanse sprookje






Gezond en lekker eten… de hele dag

Elke TUI BLUE accommodatie serveert lokale specialiteiten, gemaakt van biologische ingrediënten. Uitgekiende maaltijden waarmee je je ook op vakantie lekker en gezond blijft voelen. En zelfs het snacken tussendoor is verantwoord. Grab & Go biedt verse (hartige en zoete) tussendoortjes die je kunt meenemen voor tijdens je fietstocht of je middagje aan het strand.



Nieuw: TUI BLUE Selection Hotel Il Castelfalfi in Italië

Vijf sterren luxe, prachtige ligging in authentiek Toscane, weids uitzicht op groene heuvels en fraaie, sfeervolle inrichting.

Bekijk de gloednieuwe TUI BLUE telg






Energiek met BLUEFIT

Naast gezonde voeding bedachten de sportinstructeurs van TUI BLUE activiteiten waar iedereen blij van wordt. Om zo ook op je vakantiebestemming je gezonde lifestyle te kunnen voortzetten. Denk aan pilates, groepsfitness, mediteren, rotswanden beklimmen, speedminton, trainen met gewichten, yoga en ga zo maar door. En als je wilt, ook met persoonlijk advies. Alles zoals de vakantieganger het wil.



Modern design, natuurlijke kleuren

Ook de comfortabele kamers dragen bij aan het relaxen. Ze tonen alle natuurlijke kleuren; alsof binnen op buiten lijkt en buiten naar binnen komt. Het strakke design en het eigentijdse comfort is natuurlijk van deze tijd. Ben je al uitgecheckt? Dan kun je je in de Fairwell Lounge opfrissen en omkleden. En via het Pinbord kom je gemakkelijk in contact met andere gasten. Om je taxi naar de airport te delen bijvoorbeeld. Of, als je nog even blijft, een speelafspraak voor de kids te regelen. TUI BLUE dus; daar wordt je blij van!



Gasten beoordeelden TUI BLUE met een 9,3.




Bekijk alle TUI BLUE accommodaties





X


Colofon

Uitgever

TravelXL

E info@travelxl.nl



Realisatie, vormgeving en techniek

Ruud Slagmolen Copy, Concept & Creatie / Delft

Vadding Len Blonk / Leiderdorp



Fotografie

Ruud Slagmolen, Shutterstock en anderen



Distributie

Circa 82.000


Deze online Inspirations produceren wij met de grootste zorg. Maar aanbieders van producten en diensten kunnen hun aanbod en prijzen veranderen. De uitgevers kunnen daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuiste of achterhaalde gegevens. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming van TravelXL.