Andere culturen ontdekken is al een avontuur op zich. Maar met een bijzondere activiteit maak je die belevenis extra chill, top, vet, cool of hoe je het ook wilt noemen. Bezoek fietsend de drijvende markten van Bangkok of duik de bonte en hectische winkelstraat van het oude Delhi in. Ideeën genoeg voor onvergetelijke wow-momenten.

Drijvende markten

De drijvende markten van het Thaise Bangkok zijn favoriet bij toeristen. Niet verwonderlijk, want waar zie je zoveel fruit in zoveel dobberende bootjes? En waar krijg je al peddelend in ook zo’n ‘kano’ een heerlijke tros bananen of zo’n supergele durian aangereikt? Wij laten je graag deze drijvende markten op een andere manier zien.


Check de tours naar de drijvende markten

Food ervaring per tuktuk

Een andere belevenis is een culinaire verkenningstocht per authentieke tuktuk. Tijdens de vier uur durende tour, onder de avondlijke sterrenhemel van Bangkok, bezoek je lokale eetadresjes, van food markets tot populaire restaurantjes. Op die manier proef je letterlijk het beste van de Thaise hoofdstad. Onderweg wacht je ook nog een exotische cocktail aan de oevers van de Chao Phraya Rivier.


Bekijk de avondlijke tuktuk tocht


Delhi Experience

Nog zo’n smakelijke ontdekkingstocht vind je in het Indiase Delhi. Tijdens een Food Walking Tour brengt een bevlogen gids je naar de meest bijzondere culinaire adresjes rond de levendige straten van Kamla Nager. India is al fascinerend op zich, maar in Delhi waan je je pas echt eeuwen terug. Iedereen fietst, snort, taxiet, slentert en holt door elkaar. Hier en daar een heilige koe ontwijkend, die onverstoorbaar midden in het chaotische verkeer enkele bloemkolen staat weg te werken.


Met riksja naar nieuwe proeverijen

Slenterend naar een volgend eetstalletje stap je onderweg ook in een riksja, om iets verderop weer nieuwe culinaire ontdekkingen te doen. De tour gaat uit van kleine groepen en is ook leuk voor de kids. Je kunt bij deze tour uit diverse menu’s kiezen.




Onze rondreizen door Thailand
Check deze rondreis door India
X


Colofon

Uitgever

TravelXL

E info@travelxl.nl



Realisatie, vormgeving en techniek

Ruud Slagmolen Copy, Concept & Creatie / Delft

Vadding Len Blonk / Leiderdorp



Fotografie

Ruud Slagmolen, Shutterstock en anderen



Distributie

Circa 82.000


Deze online Inspirations produceren wij met de grootste zorg. Maar aanbieders van producten en diensten kunnen hun aanbod en prijzen veranderen. De uitgevers kunnen daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuiste of achterhaalde gegevens. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming van TravelXL.