Asian Dream:
53 ultieme strandvakanties




Zeven strandbestemmingen behoren tot de mooiste ter wereld. Bijvoorbeeld het Indonesische Bali en Langkawi in Maleisië tot het minder bekende Boracay op de Filipijnen. Op al deze ultieme bountyplekken selecteerde Asian Dream maar liefst 53 accommodaties: prachtige resorts met een onberispelijke reputatie, kleinschalige, boutique hotels en fraaie villa’s met een eigen zwembad. Kies maar uit!

Zeven strandbestemmingen behoren tot de mooiste ter wereld. Bijvoorbeeld het Indonesische Bali en Langkawi in Maleisië tot het minder bekende Boracay op de Filipijnen. Op al deze ultieme bountyplekken selecteerde Asian Dream maar liefst 53 accommodaties: prachtige resorts met een onberispelijke reputatie, kleinschalige, boutique hotels en fraaie villa’s met een eigen zwembad. Kies maar uit!

Kies je voor Asian Dream, dan vlieg je met het gerenommeerde Singapore Airlines naar de mooiste Aziatische strandbestemmingen: Bali en Lombok (Indonesië), Langkawi en Kota Kanabalu (Maleisië), Dan Nang en Hoi An (Vietnam), Koh Samui (Thailand) en Boracay (Filipijnen). De transfers ter plekke zijn inclusief. Het nieuwe programma met al die sublieme strandbestemmingen biedt maar liefst 53 fantastische accommodaties en een enorm aanbod aan leuke things-to-do. Even niet naar het strand? Ga dan een dagje fietsen op godeneiland Bali of stap in een jeep om de hele dag (met lunch) eiland Koh Samui te ontdekken.


‘Na een Balinese massage ben je van elastiek. Je voelt het bloed door je hele lijf stromen; vermoeid, maar helemaal herboren’

Alle kanten uit op Bali

Bali staat voor kleurige tempels, de mooiste rijstterrassen, fantastische stranden, heerlijk eten, prima surfplekken, luxueuze hotels en relaxte massages. Op het Indonesische eiland kies je bij Asian Dream (een programma van De Jong Intra Vakanties) uit maar liefst 24 unieke resorts en zes exclusieve excursies op de mooiste plekjes van het eiland. Past het classy Nusa Dua bij je? Of meer het hippe Seminyak? Rustzoekers gaan naar het oostelijk gelegen Candi Dasa en surffanaten naar het zuidelijke Uluwatu. Je kunt nu eenmaal op Bali alle kanten uit.



Blog: Dáárom Bali!

Bali biedt een verscheidenheid aan avontuur en cultuur, afgewisseld met prachtige natuur. Zo nu en dan verandert het eiland in één uitbundig festival, waarbij kosten noch moeite worden gespaard. Probeer tijdens je bezoek aan Bali zo’n unieke gebeurtenis bij te wonen.



Lees meer over Bali in onze blog



Eén en al Bounty

Selemat Datang; welkom in Maleisië. Ook hier is de bevolking gastvrij en uiterst vriendelijk. Het tropische Langkawi is een echt ‘take it easy, take it cool’ eiland vol prachtige vier- en vijf sterren resorts, hagelwitte stranden met ruisende palmen en een indrukwekkend tropisch regenwoud als achterland. Die ‘jungle’ kun je overigens prima met een huurauto verkennen. En wil je na opnieuw zo’n heerlijk dag snorkelen weer iets anders? Een cruise brengt je in één dag rond de zuidelijke eilanden van Langkawi. Je ziet er dolfijnen en vliegende vissen, en geniet van een heerlijke barbecuelunch op een van de witte stranden. Neem in de middag nog een duik, maak een jungletrekking of ga op onderzoek uit in een van de vele grotten.


Verliefd worden

Het kleine Boracay op de Filippijnen is volgens de bezoekers een van de beste eilandbestemmingen ter wereld. White Beach is het populaire centrum. Langs het vier km lange zandstrand vind je een keur aan restaurants en hotels. Op de azuurblauwe zee dobberen zeilboten en de parasails geven de blauwe lucht extra kleur. Na de perfecte zonsondergang dragen muzikanten en artiesten bij aan een gezellige avond. De sfeer is relaxt en het feest gaat de hele nacht door. Iets meer rust? Ga naar het vreedzame Diniwid Beach of Bulabog Beach. Kortom; een tot nu toe onontdekt bounty-eiland om verliefd om te worden!



Bekijk al onze Asian Dream bestemmingen





X

Reisburo Katwijk

Princestraat 8

2225 GB Katwijk

T 071-4014300

E info@reisburokatwijk.nl


Colofon

Uitgever

TravelXL

E info@travelxl.nl



Realisatie, vormgeving en techniek

Ruud Slagmolen Copy, Concept & Creatie / Delft

Vadding Len Blonk / Leiderdorp



Fotografie

Ruud Slagmolen, Shutterstock en anderen



Distributie

Circa 82.000


Deze online Inspirations produceren wij met de grootste zorg. Maar aanbieders van producten en diensten kunnen hun aanbod en prijzen veranderen. De uitgevers kunnen daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuiste of achterhaalde gegevens. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming van TravelXL.