Kun je niet kiezen tussen stad en strand, dan combineer je toch beide. Casa Cook is het nieuwe, unieke vakantieconcept dat de ‘urban beat to the beach’ brengt. Zo ontstonden op Rhodos en Kos de eerste accommodaties met elk een geheel eigen karakter en uitstraling. Wij namen alvast een kijkje.

Aan de oostkust van het Griekse Rhodos, op een heuvel dat uitzicht biedt op de fraaie natuur, wachten witte gebouwen met een strakke en eigentijdse vormgeving op volwassen vakantiegangers. Adults only die hun strandvakantie met een stedelijke flair willen combineren. Check in bij Casa Cook en je proeft er al meteen de relaxte sfeer. De unieke look & feel is geïnspireerd op de lokale cultuur en stedelijke trends. Verwacht er geen all inclusive formule. Ook geen doorlopende animatieprogramma’s. Wel een lounge sfeer en een trendy bohemian stijl.


Weg van de gebaande paden

De vakantiebestemming is een belangrijk onderdeel van de Casa Cook ervaring. Daarom krijg je tips voor authentieke avonturen. Strand, cultuur, eten en natuur; Casa Cook zoekt de beste plekjes voor je uit. Zodat jij die als een echte local kunt ervaren.


Veranda met zwembad

Naast een laid-back sfeer biedt Casa Cook Rhodos ruime, stijlvolle, en met rustgevende aardkleuren ingerichte kamers en suites. Vanaf je veranda duik je zo in het zwembad dat je alleen met je buren deelt. Bijna privé dus. Ook kun je er voor sport- en wellness activiteiten terecht. Neem bijvoorbeeld deel aan de gratis yoga clinics. Ga naar de gym met professionele instructeurs of pak een trendy beachcruiser voor een ontspannen tochtje naar het dichtbij gelegen strand.


Met passie ontworpen design

Elke Casa Cook heeft zijn eigen look & feel, geïnspireerd door trends en de lokale cultuur. Standaard architectuur? Een monotoon interieur? Niet bij Casa Cook! Elk hotel heeft zijn eigen charme.


Lekker eten centraal

Gezond en heerlijk tafelen staat centraal bij Casa Cook. Letterlijk. Op Rhodos is restaurant Kitchen Club het culinaire middelpunt. Casa Cook op Kos kent de Tokima Beach Club. Daar krijgt het food delight extra betekenis. Het menu is er namelijk door een Michelin sterrenchef samengesteld. Culinair kun je er alle kanten uit; van traditioneel Grieks tot de internationale food trends. Lekker eten dus, en genieten van goede vibes, een trendy inrichting en betaalbare prijzen.




Geniet van heerlijk eten

De Casa Cook keuken is van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat geopend. Of je nu zin hebt in een heerlijk sappige burger of veganistisch eten, alles wordt bereid met lokale en meest verse ingrediënten. Op Kos komt een deel van de ingrediënten zelfs van de eigen boerderij.


Iedereen welkom op Kos

Met een wirwar aan straatjes lijkt Casa Cook Kos op een authentiek Grieks dorp. De recent geopende accommodatie toont kubistische gebouwen in warme grijstinten met één of twee verdiepingen. Hier geen Adults Only. Ook kinderen zijn welkom, eigenlijk alle familieleden. Die genieten er van de prachtige ligging direct aan de duinen en het fijne zandstrand met het blauwste water van de Egeïsche zee.


Rustgevend design

Ook hier zijn de rustgevend ingerichte kamers, met uniek lokaal design, gegroepeerd rond zwembad, binnenplaats en/of tuin. Ook hier zijn er kamers met een zwembad dat je slechts met de buren deelt. Geen zin in zwemmen? Boek dan een trip te paard over het strand. Of kies voor stand-up paddling. En beleef ook zeker in de avond de magische zonsondergang met zicht op de Turkse kust. Kortom; een ideale plek om samen, of met de hele familie, te genieten van de unieke ambiance die Casa Cook je biedt.


Check de Casa Cook accommodaties
X

Reisburo Katwijk

Princestraat 8

2225 GB Katwijk

T 071-4014300

E info@reisburokatwijk.nl


Colofon

Uitgever

TravelXL

E info@travelxl.nl



Realisatie, vormgeving en techniek

Ruud Slagmolen Copy, Concept & Creatie / Delft

Vadding Len Blonk / Leiderdorp



Fotografie

Ruud Slagmolen, Shutterstock en anderen



Distributie

Circa 82.000


Deze online Inspirations produceren wij met de grootste zorg. Maar aanbieders van producten en diensten kunnen hun aanbod en prijzen veranderen. De uitgevers kunnen daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuiste of achterhaalde gegevens. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming van TravelXL.