Waar is de Berlijnse Muur?
Wij inspireren je graag!
Cruisen met HAL
Ontdek de lange leegte van Namibië
Travel Report:
Puerto de Mogán

TravelXL Reisburo Katwijk

Princestraat 22B

2225 GB Katwijk

T 071-4014300

E info@reisburokatwijk.nl


Colofon

Uitgever

TravelXL

E info@travelxl.nl


Realisatie, vormgeving en techniek

Ruud Slagmolen Copy, Concept & Creatie / Delft

Vadding Len Blonk / Leiderdorp


Fotografie

Ruud Slagmolen, Shutterstock en anderen


Distributie

Circa 82.000

Deze online Inspirations produceren wij met de grootste zorg. Maar aanbieders van producten en diensten kunnen hun aanbod en prijzen veranderen. De uitgevers kunnen daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuiste of achterhaalde gegevens. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming van TravelXL.Cruisen met HAL
Noord-Europa: relaxt, verrassend en kleurrijk
Ervaar de wereld van luxe en avontuurlijke cruises. Combineer relaxt en stijlvol reizen met de verwondering van het ontdekken. Koers naar het noorden waar elke dag weer een nieuwe, fascinerende bestemming wacht.

Ervaar de wereld van luxe en avontuurlijke cruises. Combineer relaxt en stijlvol reizen met de verwondering van het ontdekken. Koers naar het noorden waar elke dag weer een nieuwe, fascinerende bestemming wacht.

Voor een cruise hoef je niet eerst ver te vliegen. Ook in 2018 vertrekt Holland America Line weer vanuit de havens van Rotterdam en Amsterdam. Dat bespaart veel sjouwen met koffers, lange transfers en veel douaneformaliteiten. Zodra je aan boord stapt, begint de cruisevakantie al met een heerlijke lunch in het Lido restaurant of een drankje op het achterdek.

Fenomenale fjorden

Welke bestemming je in Noord-Europa ook aandoet, elke dag blijkt weer een verrassing in petto te hebben. Verwonder je bijvoorbeeld over het spiegelgladde water van de Noorse fjorden, over het uitzicht op de gletsjers, de loodrechte rotswanden en de imponerende watervallen. Misschien zie je in de avond wel het magische noorderlicht. De cruise Noorse Legenden (6 nachten) met de ms Koningsdam vertrekt vanuit Amsterdam en doet onder meer de Geirangerfjord en de Hardangerfjord in Noorwegen aan. De cruise Viking Saga’s (7 nachten) vaart onder meer naar Oslo en Stavanger en doet daar ook fjorden aan. Beide cruises zijn er al vanaf € 999,- per persoon.Check de cruise Noorse Legenden Check de cruise Viking Saga’s

Onvergetelijke momenten

Al 145 jaar is Holland America Line leidinggevend in de cruisewereld en brengt het je naar bestemmingen waar ook ter wereld. Van het Verre Oosten en Zuid-Amerika tot de Middellandse Zee en Noord-Europa. De cruisemaatschappij blinkt uit in de meest comfortabele en ruime schepen ter zee, in bekroonde service, in vijfsterrenmaaltijden, in een ruime keuze aan activiteiten en in fascinerende routes over de hele wereld.Daarom Holland America Line

Juwelen van de Oostzee

Eigenlijk is elk bezoek aan Tsarenstad St. Petersburg te kort. Neem alleen al de Hermitage. Met vierhonderd zalen en zo’n drie miljoen kunstwerken heb je maanden nodig om alles goed te kunnen bekijken. Niet verwonderlijk dat kunstliefhebbers zich vaak beperken tot de Rembrandts, de impressionisten en de Gouden Salon van het Winterpaleis. Er wachten immers méér verrassingen. Tallinn bijvoorbeeld. De hoofdstad van Estland is misschien wel ’s werelds mooiste stad als het gaat om pittoreske, middeleeuwse stadsgezichten en slenterstraatjes. De cruise Juwelen van de Oostzee (12 nachten) vertrekt vanuit Rotterdam. De ms Rotterdam doet onder meer ook Kopenhagen en Stockholm aan. Deze cruise is er al vanaf € 1.999,- per persoon.

Check deze cruise

Voordeel voor vroegboekers

Boek voor 17 november 2017 een Explore 4 cruise en ontvang:


een Signature drankenpakket;


volpension, inclusief één diner in Pinnacle Grill restaurant;


verlaagde 3e/4e persoons tarieven;


flexibele boekingsvoorwaarden.

PLUS: boek een suite en ontvang tot 200 US dollar zakgeld!


Het hotel vaart met je mee

Cruisen is eigenlijk de meest relaxte manier om de wereld te ontdekken; je pakt slechts één keer je koffer uit en toch zie je veel in korte tijd. Het cruiseschip brengt je immers elke nacht naar een volgende bestemming. Eigenlijk reist het sterrenhotel met je mee. ’s Morgens eerst ontspannen ontbijten en daarna de wal op om nieuwe ontdekkingen te doen. Aan het einde van de dag geniet je van diner en entertainment aan boord. En de volgende dag opnieuw relaxt genieten en ontdekken!

Check al onze Holland America Line cruises