Cover
Wij inspireren je graag!
Wijn proeven in Kaapstad
4x op safari
Mooiste stranden ter wereld
Travel Report: Tarifa
Kanjers van kustroutes






Colofon

Uitgever

TravelXL

E info@travelxl.nl


Realisatie, vormgeving en techniek

Ruud Slagmolen Copy, Concept & Creatie / Delft

Vadding Len Blonk / Leiderdorp


Fotografie

Ruud Slagmolen, Shutterstock en anderen


Distributie

Circa 82.000

Deze online Inspirations produceren wij met de grootste zorg. Maar aanbieders van producten en diensten kunnen hun aanbod en prijzen veranderen. De uitgevers kunnen daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuiste of achterhaalde gegevens. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming van TravelXL.



Inspirations

Ook voor beachbabes en boys met brede schouders!

De aller-aller-allermooiste stranden ter wereld (4x)




Dineren met zicht op je eigen lagune en na het eten nog even een snorkelen tussen het kleurrijke koraal? Sommige droomstranden bieden herinneringen die je voor altijd bijblijven. Welkom op deze paradijselijke plekjes. Onze aanrader voor 2018: vier super beaches. Een weekje Zandvoort kan altijd nog!

Dineren met zicht op je eigen lagune en na het eten nog even een snorkelen tussen het kleurrijke koraal? Sommige droomstranden bieden herinneringen die je voor altijd bijblijven. Welkom op deze paradijselijke plekjes. Onze aanrader voor 2018: vier super beaches. Een weekje Zandvoort kan altijd nog!

Matari, Bora Bora (Frans Polynesië)

Het eiland Bora Bora, 6,5 km lang en 4 km breed, rijst op als een oase uit de diepblauwe zee. De brede lagune heeft zoveel tinten groen en blauw dat elke beschrijving tekort schiet. Toen de eerste eigenaren van Hotel Bora Bora hier in 1960 realiseerden, selecteerden ze het mooiste plekje: het suikerwitte Mataristrand, misschien wel het mooiste van heel Oceanië.

Beleef het Bounty gevoel



Dit is pas relaxen!

Anse Source d’Argent, La Digue (Seychellen)

Noem de Seychellen en je denkt aan paradijselijke stranden. Klopt. Niet voor niets is het een populaire honeymoon bestemming. Anse Source d’Argent op La Digue, het op twee na grootste eiland van de Seychellen, krijgt onze hoogste punten. Het strand is verdeeld over een heleboel ongelooflijk schitterend verstopte inhammen.

La Digue by Drone



Ons aanbod

Ipanema, Rio de Janeiro (Brazilië)

Vanwege de komende Olympische Spelen bezoeken we ook Brazilië, overigens met diverse kandidaten die om de titel ‘mooiste strand’ wedijveren. De 23 witte zandstranden van Rio de Janeiro zijn samen 72 km lang. Ipanema is het meest elegante. Het strand grenst aan de dure buurten en trekt modebewuste vrouwen en mannen die er joggen, volleyballen, flirten en gezien willen worden. Komt dat zien, zegt het voort!

Check de Bold and Beautiful



Highlights van Brazilië

Porto Katsiki, Lefkas (Griekenland)

Het kristalheldere water en de bijzondere ligging, omgeven door hoge kliffen, maken het Griekse Porto Katsiki tot een van de mooiste stranden van Europa. Het strand ligt zo’n 40 km ten zuidwesten van Lefkas Stad. Vanwege de hoge kliffen is het alleen bereikbaar via een tachtig treden hoge trap. Eenmaal beneden wachten een gouden zandstrand en een azuurblauwe zee op je.

Mooiste stranden op Lefkas



Maak kennis met Lefkas
Bekijk onze Beste Zonvakanties