Ruwe bolsters
voor romantici
Ons Inspiratie Prikbord
Vlinders in het voorjaar
Travel Report:
Rust en relaxen
in de Algarve
Haal alles uit je vakantie bij
Center Parcs

TravelXL


Colofon

Uitgever

TravelXL

E info@travelxl.nl


Realisatie, vormgeving en techniek

Ruud Slagmolen Copy, Concept & Creatie / Delft

Vadding Len Blonk / Leiderdorp


Fotografie

Ruud Slagmolen, Shutterstock en anderen


Distributie

Circa 82.000

Deze online Inspirations produceren wij met de grootste zorg. Maar aanbieders van producten en diensten kunnen hun aanbod en prijzen veranderen. De uitgevers kunnen daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuiste of achterhaalde gegevens. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming van TravelXL.Haal alles uit je vakantie bij Center Parcs
Een verblijf bij Center Parcs is niet zomaar een vakantie, het is een ultieme beleving van de natuur, waarbij je ook geniet van de luxueuze cottages en een enorme keur aan in- en outdoor activiteiten. Van waterpret tot een High Adventure Experience.

Een verblijf bij Center Parcs is niet zomaar een vakantie, het is een ultieme beleving van de natuur, waarbij je ook geniet van de luxueuze cottages en een enorme keur aan in- en outdoor activiteiten. Van waterpret tot een High Adventure Experience.

Bos en water

“Pssst, kijk daar een hert!” Je houdt met elkaar je adem in en constateert dat het zelfs een hele familie is. Bij Center Parcs maak je de mooiste herinneringen midden in de natuur. De vakantieparken bestaan bijna volledig uit bos en water. Vaak ligt er zelfs een nationaal park om de hoek. Ideaal voor heerlijke boswandelingen, tochten per mountainbike of een ochtendwandeling langs het strand. Daarnaast bieden de parken ook veel leuke doedingen. Denk aan Segway rijden, een laser game battle, indoor minigolf of veel zwempret in het Aqua Mundo zwemparadijs.


Sneeuwpret in Park Hochsauerland n

In een van de mooiste wintersportgebieden van Duitsland ligt Park Hochsauerland. Het heuvelachtige en bosrijke gebied maakt het heerlijk skiën en wandelen. Op slechts acht minuten rijden ligt het skigebied Schlossberg. Met vlakke en steile skipistes is het ideaal voor gezinnen. Er zijn vier skiliften en ervaren skileraren geven onder meer skicursussen in het Nederlands. Makkelijk voor de kids. Die kunnen zich overigens ook uitleven in Kinderskiland. Is het niet op de bobbaan, dan wel in de sneeuwslang of de spooktunnel. Ideaal om te leren skiën en om hun skivaardigheden te verbeteren. Toe aan een afdaling? Het skigebied van Willingen is geschikt voor beginners en ervaren skiërs. Het heeft 16 km aan geprepareerde pistes op 560-830 hoogte met een besneeuwingsinstallatie voor 9 km.Vernieuwde accommodaties

Park Hochsauerland onderging een forse facelift. Alle hotelkamers en veel cottages zijn volledig vernieuwd. Bij de eigentijdse inrichting werden natuurlijke materialen gebruikt, zoals hout en steen. Daarmee halen de kamers en cottages de natuur buiten ook grotendeels naar binnen. Zelfs de stoffen en kleuren zijn afgestemd op de omgeving. En wil je gezellig samen ontbijten in de natuur? Het grote privéterras zorgt voor een directe verbinding tussen binnen en buiten. Een wel heel smakelijk begin van de dag.

Interesse in Park Hochsauerland?

Verrassingen in Park Allgäu

Voor Park Allgäu rijd je naar het zuiden van Duitsland. Aan de voet van de Alpen is het er heerlijk wandelen of skiën. De Allgäu is bovendien het grootste ski- en wintersportgebied van Duitsland. Een half uurtje rijden en je zit in een gebied met vele kilometers aan pistes en afdalingen. Van december tot eind april is het er sneeuwzeker. Maar dat is niet de enige verrassing. Het wereldberoemde sprookjeskasteel Neuschwanstein ligt op een klein uurtje rijden; ideaal voor een bijzondere dagtrip.Superwaterpret

Als de sneeuw is gesmolten, wacht er een prachtig zonnig vakantiegebied. De cottages passen perfect in de natuurlijke omgeving. Je komt tot rust in de luxe Spa & Country Club, er is een enorm indoor speelparadijs en voor de meer avonturiers is er de High Adventure Experience. Voor waterfans is Park Allgäu helemaal het summum. Het 6.600 m² grote subtropische zwemparadijs Aqua Mundo telt maar liefst vijftien grote en kleinere waterglijbanen. Onder de vijf grote waterglijbanen bevinden zich twee unieke Center Parcs glijbanen: de 64 meter lange Aqua Rocket, een supersnelle glijbaan met raketstart, en de 95 meter lange Aqua Crater, waarin je met maximaal vier personen in een band afdaalt en aan het einde een twaalf meter brede trechter moet bedwingen. Avonturiers: go for it!

Interesse in Park Allgäu?

Natuurbeleving bij Les Ardennes

Voor de perfecte mix van stoere actie en heerlijke rust ga je naar Les Ardennes in - je raadt het al - de Belgische Ardennen. De cottages (tot wel 18 personen) zijn volledig vernieuwd en bieden alle comfort en sfeer die passen bij deze tijd. Maar de mooie omgeving roept je al snel naar buiten. Bijvoorbeeld om met vrienden uitdagende mountainbiketochten te maken. Of om met de hele familie wandelend of fietsend op makkelijker begaanbare paden de natuur in te gaan. Uiteraard zijn er ook mooie pittoreske dorpen te ontdekken. Ook dit park kent een High Adventure Experience: klimmen en klauteren in de hoogste toppen van de bomen. En de waterfanaten kunnen terecht op de dubbele glijbaan in de vernieuwde Aqua Mundo. Kortom, een Center Parcs vakantie staat garant voor de mooiste momenten samen.

Interesse in Les Ardennes?