Viva Las Vegas!
Ons Inspiratie Prikbord
Onbekend Italië
Travel Report:
Normandië
Comfortabel cruisen met Holland America Line


Colofon

Uitgever

TravelXL

E info@travelxl.nl


Realisatie, vormgeving en techniek

Ruud Slagmolen Copy, Concept & Creatie / Delft

Vadding Len Blonk / Leiderdorp


Fotografie

Ruud Slagmolen, Shutterstock en anderen


Distributie

Circa 82.000

Deze online Inspirations produceren wij met de grootste zorg. Maar aanbieders van producten en diensten kunnen hun aanbod en prijzen veranderen. De uitgevers kunnen daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuiste of achterhaalde gegevens. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming van TravelXL.Comfortabel cruisen met Holland America Line
De wereld ontdekken…
en maar 1x je koffer uitpakken!
Een schat aan cultuur, een heerlijk klimaat en enkele van de mooiste steden ter wereld. Niet voor niets is de Middellandse Zee een van ‘s werelds meest geliefde cruiseregio’s. Of kies het nieuwste cruiseschip en koers naar het noorden.

Een schat aan cultuur, een heerlijk klimaat en enkele van de mooiste steden ter wereld. Niet voor niets is de Middellandse Zee een van ‘s werelds meest geliefde cruiseregio’s. Of kies het nieuwste cruiseschip en koers naar het noorden.

Geschikt voor iedereen

Zie je het al voor je? Met z’n tweeën in een ligstoel op het dek. Cocktail erbij en genieten van de ondergaande zon. Een cruise is ideaal voor honeymooners. Maar ook voor gezinnen met kinderen, levensgenieters op leeftijd en jonge koppels die in comfort willen ontdekken. Eigenlijk voor iedereen die ontspannen de wereld wil ontdekken.


Mediterrane ontdekkingen

Cruisen betekent veel zien in korte tijd. Je pakt slechts één keer je koffer uit. Heerlijk toch? Daarna brengt het cruiseschip je elke nacht naar een nieuwe bestemming. Zo reist het hotel telkens mee naar, in dit geval, een nieuwe Mediterrane bestemming. Holland America Line biedt diverse cruises aan in en rond de Middellandse Zee. Vertrek bijvoorbeeld uit Venetië en reis onder meer naar het Griekse Corfu, via Sicilië naar het Italiaanse Napels en via Monaco en Marseille naar Barcelona. Vertrek met de Veendam op 8 juni en 28 juli.Voor elk wat wils

Zo zijn er diverse cruises die elk een ander deel van het mediterrane Europa aandoen. Op 20 juli en 7 augustus koerst de Veendam vanuit Venetië bijvoorbeeld naar Olympia en Kreta in Giekenland, Efeze in Turkije en via Sicilië naar Malta en eindbestemming Rome. Hoogtepunt is een stop bij Palermo met een excursie naar de Vallei van de Tempels in Agrigento op Sicilië (zie ook elders in deze uitgave), door Unesco op de lijst met Werelderfgoederen gezet. En dat zegt al voldoende. Naast de Veendam zal de geliefde Koningsdam deze zomer in de Middellandse Zee varen. Vraag ons naar de diverse cruises die Holland America Line aanbiedt.

Ontdek Europa met Holland America LineMet de nieuwste aanwinst in de vloot naar het noorden

Je kunt bestemmingen als uitgangspunt kiezen, maar ook gaan voor het allernieuwste cruiseschip van Holland America Line: de Nieuw Statendam, zusterschip van de Koningsdam en het tweede schip in de Pinnacle-klasse. Vanaf deze maand gaat de Nieuw Statendam maar liefst veertien rondreizen maken vanuit Amsterdam naar Noord-Europa. Kies bijvoorbeeld uit veelzijdige routes naar de Noorse fjorden, de Noordkaap, IJsland en de Baltische Staten. Geheid dat je onderweg het feeërieke Noorderlicht kunt zien. In het najaar vaart het schip enkele routes in het Middellandse Zee gebied.Maak kennis met de Nieuw Statendam

Van heerlijk diner tot swingende rock

Aan boord van de Nieuw Statendam ontdek je overal verfijnde details; het warme interieur van je hut, het bijzondere kunstwerk in een van de sfeervolle restaurants of de smaak van dat exquise gerecht dat je ab-so-luut morgen nog een keertje wilt proeven. En ’s avonds? Genieten van de voorstellingen van BBC Earth Experiences in het spectaculaire twee verdiepingen tellende World Stage. Of van klassieke rocknummers in de Rolling Stone Rock Room.

Voel de vibes in de Rolling Stone Rock RoomReadyToCruise

Ga je met vrienden of met je hele gezin? Dan is de ReadyToCruise actie van Holland America Line een aanrader. Boek voor 15 mei je cruise voor de zomer van 2019 en ontvang alle fooien inclusief. Je kunt bovendien de derde, vierde of vijfde persoon in dezelfde hut gratis of tegen een gereduceerd tarief bijboeken. Dat maakt het cruisen nog plezieriger. Bovendien kun je met ReadyToCruise werkelijk alle kanten uit. Denk aan een cruise naar Alaska, naar Australië en Nieuw-Zeeland of naar Cuba, de Caribbean en Canada en New Engeland, om maar iets te noemen.

Zee aan mogelijkheden

Kortom, een zee aan mogelijkheden! Als het gaat om genieten in luxe en comfort, geheel ontspannen en toch de uithoeken van de wereld ontdekken, dan is Holland America Line dé manier. Vraag ons naar de mogelijkheden van cruisen met Holland America Line.

Daarom Holland America Line
Mail ons voor meer informatie