Reis naar de maan!
Ons Inspiratie Prikbord
De Griekse goden achterna
Travel Report:
Kopenhagen op twee wielen
Met MSC Cruises alle kanten op


Colofon

Uitgever

TravelXL

E info@travelxl.nl


Realisatie, vormgeving en techniek

Ruud Slagmolen Copy, Concept & Creatie / Delft

Vadding Len Blonk / Leiderdorp


Fotografie

Ruud Slagmolen, Shutterstock en anderen


Distributie

Circa 82.000

Deze online Inspirations produceren wij met de grootste zorg. Maar aanbieders van producten en diensten kunnen hun aanbod en prijzen veranderen. De uitgevers kunnen daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuiste of achterhaalde gegevens. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming van TravelXL.
Met MSC Cruises alle kanten op
De zonnige Caribbean opzoeken, Noord-Europa, de Middellandse Zee, de Emiraten of de nieuwe exclusieve cruisebestemming Ocean Cay MSC Marine Reserve… voor een luxueuze en uiterst comfortabele cruise kun je met MSC Cruises alle hoeken van de wereld ontdekken. Maar ook aan boord openbaart zich een wereld aan mogelijkheden, luxe en cruisepret.

De zonnige Caribbean opzoeken, Noord-Europa, de Middellandse Zee, de Emiraten of de nieuwe exclusieve cruisebestemming Ocean Cay MSC Marine Reserve… voor een luxueuze en uiterst comfortabele cruise kun je met MSC Cruises alle hoeken van de wereld ontdekken. Maar ook aan boord openbaart zich een wereld aan mogelijkheden, luxe en cruisepret.

Geschikt voor iedereen

Zie je het al voor je? Met z’n tweeën in een ligstoel op het dek. Cocktail erbij en genieten van de ondergaande zon. Een cruise is ideaal voor honeymooners. Maar ook voor gezinnen met kinderen, levensgenieters op leeftijd en jonge koppels die in comfort willen ontdekken. Eigenlijk voor iedereen die ontspannen de wereld wil ontdekken.


1. Ontdek het exclusieve eiland Ocean Cay

Cruisen en tegelijk de mooiste stranden van de wereld ontdekken? Tijdens een cruise naar de Caribbean neemt MSC Cruises je mee naar het exclusieve Ocean Cay MSC Marine Reserve, waar natuur en ultieme vakantie in elkaar samenvloeien. Ocean Cay, onderdeel van de Bimini-eilanden in het westen van de Bahama’s, biedt meer dan acht prachtige stranden, een grote, rustige lagune, het harmonieuze lijnenspel van de typische huizen op de Bahama's en nog veel meer.Voor romantici en gezinnen

Ocean Cay heeft een eigen aanmeerhaven, waarbij de gemakken van het schip en het eiland binnen handbereik zijn. Romantici kunnen op het noordelijke strand hun bruiloft vieren of bij zonsondergang een strandwandeling maken. De noordelijke en zuidelijke stranden zijn vooral geschikt voor families met kinderen. Ze bieden ondiep water en een drijvende onderzeese attractie. En op alle stranden houden lifeguards een oogje in het zeil.Op en onder het water

Er is een brede selectie aan spannende excursies, onder of boven het water. Verken snorkelend het kleurrijke rif, ga parasailen of komt tot volledige ontspanning in de tikibars en de restaurantjes met zeezicht. En ’s avonds? Sterren kijken op het strand of een romantisch tochtje maken met een glasbodemboot.2. Ultieme vakantie voor het hele gezin

Als familiebedrijf begrijpt MSC Cruises gezinnen als geen ander. Daarom leggen we families graag volledig in de watten. Met aantrekkelijke kortingen en allerhande faciliteiten. Zo cruisen kinderen jonger dan 18 jaar, die de hut van 2 betalende volwassenen delen, tegen een aantrekkelijke kinderprijs.

Geen kind aan de kinderen

Tijdens de cruise heb je geen kind aan de kinderen. Die vermaken zich prima in het Aqua Park, de zwembaden, de waterglijbaan en met allerhande spelgames. Hightech games, zoals de Virtual World en 4D Cinema, zijn beschikbaar tegen een supplement. En als dat niet genoeg is, zijn ze ook nog welkom in de Kids Corner. Verder is er een gevarieerd entertainment programma voor de hele familie. Sociale evenementen worden speciaal aangepast aan de vijf leeftijdsgroepen in hun eigen clubs. En ook deze zijn gratis! Activiteiten, zoals Fun Time Dinner, Happy Dinners en Kids Around the Clock, laat ieder gezinslid zijn of haar eigen ding doen. Zelfs onder etenstijd, laat in de avond of tijdens excursies aan wal. Kortom; het gezin is de hoeksteen van een MSC Cruise!

3. MSC Yacht Club: privélocaties voor totale rust

Ontdek een schip in een schip; een plek waar je kunt genieten van exclusiviteit en privileges. In de MSC Yacht Club kun je genieten van de luxe van een privéclub, terwijl je toch toegang hebt tot alle recreatiemogelijkheden en entertainment die de rest van het schip biedt. De MSC Yacht Club biedt ook een reeks van fantastische privéfaciliteiten. Zoals de Top Sail Lounge, een panoramische lounge met spectaculaire uitzichten, en de One Pool Deck met privézwembad, bubbelbad, zonnedek en bar. Je kunt de luxe van MSC Yacht Club ervaren op diverse cruiseschepen van MSC Cruises.

Beleef de MSC Yacht Club4. Cruisen met clubvoordelen

Ben je lid van een loyaliteitsprogramma van een hotel en/of cruiserederij? Ontdek dan het MSC Status Match programma. Je kunt je gratis voor dit loyaliteitsprogramma aanmelden. Je ontvangt dan vergelijkbare voordelen zoals je die ook van de andere loyaliteitsprogramma’s gewend bent. Je wordt toegewezen aan een MSC Voyagers Club niveau, van Classic tot Black. Met dit loyaliteitsprogramma ontvang je, indien op het geboekte tarief van toepassing, een korting van 5% en een gelijkwaardige of hogere status dan je huidige loyaliteitsprogramma. Enkele verdere voordelen (afhankelijk van je lidmaatschapsniveau): voorrang bij inscheping, een gratis fles Spumante in de hut, een badjas met slippers, toegang tot Turks stoombad of sauna en een gratis diner in een specialiteitenrestaurant aan boord.


Vraag ons naar de mogelijkheden van cruisen met MSC Cruises