Go West: trek de natuur in!
Wij inspireren je graag!
Slow Travel in de City!
FOX zet families centraal
Travel Report:
Droomeiland Brač






Colofon

Uitgever

TravelXL

E info@travelxl.nl


Realisatie, vormgeving en techniek

Ruud Slagmolen Copy, Concept & Creatie / Delft

Vadding Len Blonk / Leiderdorp


Fotografie

Ruud Slagmolen, Shutterstock en anderen


Distributie

Circa 82.000

Deze online Inspirations produceren wij met de grootste zorg. Maar aanbieders van producten en diensten kunnen hun aanbod en prijzen veranderen. De uitgevers kunnen daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuiste of achterhaalde gegevens. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming van TravelXL.



Inspirations

FOX zet families centraal
Quality time voor het hele gezin




Dobberen op een bamboevlot in Thailand, als Tarzan abseilen in Costa Rica of - yeahaa - het leefgebied van de cowboys ontdekken rondom de natuurparken van Amerika… Ga met het hele gezin op reis, ervaar met FOX de tinteling van het ontdekken en geniet samen van wat je noemt quality time.

Dobberen op een bamboevlot in Thailand, als Tarzan abseilen in Costa Rica of - yeahaa - het leefgebied van de cowboys ontdekken rondom de natuurparken van Amerika… Ga met het hele gezin op reis, ervaar met FOX de tinteling van het ontdekken en geniet samen van wat je noemt quality time.

In de ban van Bali

Tijdens een fietstocht door de Balinese rijstvelden kijk je met elkaar je ogen uit. De frisgroene terrassen lijken hier als een golvend tapijt te zijn neergelegd. Balancerend op de smalle paadjes rijdt je door het landschap wat zo uit een prentenboek lijkt te komen. Achter elk rijstveld en iedere heuvel wacht een nieuw avontuur. Een magische tempel bijvoorbeeld, waar het hele gezin - gewikkeld in sarong - met ontzag naar de fraaie offers kijkt. Je snuift met elkaar de geur op van brandend wierook en kijkt verwonderd naar die minuscule bloemstukjes op bedjes van geraffineerd gevlochten palmbladeren als offers aan de vele goden.


Proef alvast een beetje Bali

Extra bijzonder, extra ontdekken

Met FOX kun je als ouders én kids de meest fascinerende landen en culturen ontdekken. Verre reizen die gegarandeerd mooie verhalen opleveren. Tijdens een ranger cursus in Zuid-Afrika bijvoorbeeld. Hoor je in de verte een leeuw brullen? Of tijdens een overnachting in een heus junglehotel in Thailand. Kijk, zie je die vuurvliegjes daar gaan? Want kies je voor een FOX familie groepsreis of privé familiereis, dan zie je meer dan alleen de hoogtepunten van een land. Unieke ‘Echt FOX’ belevenissen maken je familiereis extra bijzonder.



Check zo’n Echt FOX belevenis

Ook nog iets opsteken

Alleen met je eigen gezin of gezellig samen met die van andere ontdek je de mooiste verre vakantielanden. Indonesië en Bali, Sri Lanka, Marokko, de Verenigde Staten of bijvoorbeeld Thailand. Onderweg vertelt de Nederlandssprekende reisleider je van alles over wat je zoal ziet. Zo krijgen avontuurlijke wandelingen of fascinerende boottochten ook nog een educatief karakter. Hoe kun je bijvoorbeeld het beste gaan paalvissen op Sri Lanka? Of hoe spreek je Bangkok uit in het Thais? Een FOX familiereis betekent dus niet alleen Quality time, je steekt er ook nog wat van op.



Zo zeg je ‘Bangkok’ in het Thais!

Families centraal

Een familie groepsreis bestaat vaak uit minimaal tien en maximaal dertig deelnemers. Ben je nieuwsgierig naar de samenstelling van de groep? Deze kun je vooraf op de website bekijken bij jouw betreffende vertrekdatum. Check het aantal mannen, vrouwen, jongens en meisjes. En bekijk meteen of er leeftijdgenootjes bij zitten. Verder overnacht je altijd in kindvriendelijke drie- of viersterren hotels met goede kamers en een eigen badkamer. Vaak ook met een zwembad. Even bommetje doen; dat blijft altijd leuk. Zijn de kids al wat ouder, dan kunnen zij met de vaak aanwezige WiFi naar hartenlust appen en facetimen met hun kameraadjes thuis. Of ze delen alvast mooie foto’s en video’s van de vele dieren in de jungle van Costa Rica en maken zo de thuisblijvers jaloers.



Proef alvast van Costa Rica

Waarom een FOX familiereis?

1. Vaak geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar
2. Uitgebreid aanbod aan verre reizen
3. Vliegen met de beste luchtvaartmaatschappijen
4. Altijd overnachten in kindvriendelijke hotels
5. Inclusief unieke Echt FOX belevenissen
6. Ervaren Nederlandssprekende reisleiders op de familie groepsreizen
7. Individuele vrijheid tijdens de privé familiereizen
8. Kinderkortingen en gratis entreegelden voor kinderen t/m 16 jaar



Stuur mij meer info over FOX familiereizen